Öğrenciler çağdaş teknolojik ekipmanlar ile donatılmış laboratuvarlarda çalışma olanağı bulurlar. Bununla birlikte, bağımsız düşünebilme ve yaratıcılık yeteneklerini geliştirici nitelikte yeni araştırma teknikleri ve konu kapsamları ile tanışma fırsatı edinirler.

Program için herhangi bir ücret ödenmemektedir. Öğrenciler üniversite kampüsündeki yurtların paylaşımlı odalarında (1/4) ücretsiz olarak kalmaktadırlar. Spor faaliyetleri ve  kütüphane dahil olmak üzere üniversitenin sunduğu tüm olanaklardan yararlanabilmektedirler. Öğrenciler yemek ve diğer yaşam giderlerinden kendileri sorumludur.

Programı belirtilen tarihler arasında tamamlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecektir.

Başvuru için gerekli belgeler:

• Başvuru formu
  • İngilizce CV
  • Transcript
  • Okul öğretmenlerinden alınmış 2 adet referans mektubu (Türkçe ya da İngilizce)
  • Öğrenci tarafından yazılmış, programa katılım amacını açılayan İngilizce niyet mektubu
  • 1 adet vesikalık fotoğraf